Knald mig og pas på mig

Hvad ønsker vi mennesker i virkeligheden af en partner? Ifølge super coachen Anthony Robbins ønsker kvinder en mand, der udstråler “I will fuck you and take care of you for the rest of your life”.Knepmig_

Med ”Mom” og ”Milf” (forkortelsen for Mothers I’d like to fuck) som verdens top 3 søgeord på pornosider – så er der noget, der tyder på, at det samme ønske gælder for mænd. De vil også have kvinder, som udstråler, at de vil kneppe og tage sig af.

Set fra mit ståsted som heteroseksuel kvinde, giver det god mening. Når jeg møder en mand, som tydeligvis ikke tænker på andet end, hvornår han kan komme til at stikke noget af hans ind i noget af mit, kan det godt være lidt trættende. Når det eneste budskab, som stråler ud af ham er ”jeg vil kneppe dig”, så virker det mest ubegavet, påtrængende og ensporet. Trangen til at komme væk hurtigst muligt er det eneste, jeg tænker på i situationen.

Omvendt kan en mand, der er superhjælpsom og omsorgsfuld, og som ikke forholder sig til mig som seksuelt væsen også – i bedste fald –  blive kedsommelig og ensidig i længden, og i værste fald være et direkte turn-off, som jeg også søger at komme væk fra hurtigst muligt.

Vel kan den første måske blive en fræk elsker, hvis man lige skulle stå og mangle sådan en. Og måske kan den sidste blive en dejlig ven.

Men skal en anden virkelig tænde og fastholde min nysgerrighed, så skal der være en større balance. Jeg vil mærke, at han er en person, der både har hjerne & hjerte OG seksualitet.

Ikke enten eller. Mit gæt er, at jeg ikke er er alene om at have det på denne måde.

Set fra scorings synspunktet mener Anthony Robbins, at man rammer sikrest plet ved at udstråle begge dele.

Men det ikke kun er i scorings-øjeblikket, at man rammer plet med den udstråling. Det er i allerhøjeste grad også i den lægevarende relation.

Jeg vil gå så langt som til at sige, at det er en dynamik, som er gældende i mange relationer – inklusive de professionelle. Også politikere, ledere, scenekunstnere, sælgere og mange andre ville have glæde af at tænke i denne bane.

Kogt ind til benet handler knep mig og pas mig om, at vi på den ene side har brug for at føle os begærede – eller ultimativt set ønskede . ”Like” – fænomenet på stort set alle sociale medier illustrerer det med larmende overbevisning. Vi vil likes af så mange som muligt.

Pas på mig handler på den anden side om, at vi har brug for at få dækket basale behov for tryghed & kærlighed. Hvad det vil sige at blive ”passet på” er selvsagt varierende fra person til person. For en kan det være at blive accepteret, som han er. For en anden kan det være at føle sig set og hørt. Men tryghed & kærlighed er i den nederste del af behovspyramiden og ingen kan trives uden.

Der er selvfølgelig forskel på, hvor succesfuldt knep mig og pas på mig virker i privat og professionel sammenhæng.

I professionel sammenhæng handler det mere om, at en person, der evner at udstråle jeg vil kneppe dig (eller mere blødt ”jeg vil dig”) selv må have stærk kontakt til sin seksuelle kraft. Mennesker, der har bevidst forbindelse til deres egen seksuelle kraft har som regel også handlekraft og målrettethed. Jo mere afklarede de er med deres seksualitet, des mere ærlige og autentiske fremstår de.

Det skaber tillid. En fundamental brik i enhver form for samarbejdsrelation.

Jeg vil passe på dig eller oversat til arbejdssprog, ”jeg vil hjælpe dig”, ”jeg vil stå op for dig/være loyal”, ”jeg engagerer mig ærligt i det, som er vigtigt for dig”, er på den anden side tegn på vigtige personlige kompetencer som evne til empati, accept, omsorg.

Når en person autentisk udstråler begge dele, så opleves det som balance. Det er ikke kun rå liderlighed. Det er ikke kun ren føle-føle. Det balancen imellem dem, som gør mennesker attraktive i alle livets sammenhænge.

Hvordan

At udstråle jeg vil kneppe dig og passe på dig er mere end at sige det inde i hovedet på dig selv, og så gå i byen eller til forhandlingsbordet.

Din seksualitet er forbundet til hele dit væsen. Det gælder for mænd, kvinder og alle køn derimellem. Uanset hvor meget du ville ønske det, så kan du ikke afklæde dig din seksualitet og hænge den uden for døren.

At blive bevidst om dig selv som seksuelt væsen vil til gengæld øge din gennemslagskraft, skabe stærkere, ægte relationer til & tiltrække din (kommende) elsker, kæreste, samarbejdspartner, tilhører eller kollega.

Det er ikke et quick-fix.

Det kræver tilvalg. Og fravalg.

Det kræver prioritet og opmærksomhed.

Men det kan måske positivt forandre dit liv for evigt.

Reklamer

Del dine smukke tanker her - og tak fordi du gør det!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s