erogi, Intimitet, Kærlighed, nærvær, sanselighed, Seksualitet

Dit køn har også brug for kærlighed i julen

For nylig havde jeg en session med en kvinde, som følte hun havde for meget pligtsex med sin kæreste.Vi talte om vigtigheden af at lytte til sit køn som del af at lytte til sin “krop”. Da jeg bad hende tage kontakt til sit køn, og spørge “hende” (altså kønnet) hvad hun havde brug for, var svaret “at få lov til at være som jeg er uden at skulle noget bestemt”. Hun holdt om sit køn, med rundet, omsorgsfuld hånd og sagde så: “Når hun får lov til at være som hun er – så bliver hun tryg og får pludselig lyst til at lege igen. Men det er kun muligt, når jeg lover hende at lytte til hendes behov fremover.”

Det var en bevægende session. Denne måde at kommunikere med sit køn på blev jeg introduceret til for en del år siden i forbindelse med en yoni-mapping.

Læs med her, hvordan kommunikation med dit køn, kan blive kilde til dybtfølt kærlighed. Og få samtidig verdens bedste idé til årets absolut mest kærlige julegave.

Skærmbillede 2017-12-15 kl. 01.55.35

 

‘Du skal lukke mig ind. Forestil dig, at din yoni kysser mine fingre, og suger mig ind i dig. På den måde er det ikke mig, der presser mig ind, men dig, der bestemmer og tager ansvar for, om du vil have mig ind.’

Jeg ligger med spredte ben præcis som hos gynækologen, bare med varmetæpper under lænden, puder under benene og et rum fyldt med bøger, kunst og stearinlys.

I modsætning til besøgene hos gynækologen så føles min krop her som et skvulpende hav af kærlighed og lykke. I det øjeblik føles det som om, at verden kun er smuk, varm og tryg.

Jeg er til Yoni Mapping hos Diana, ejeren af  C.H.A.I. i København. Hun er ekstraordinært dygtig. Hele min krop føles som om, den er smeltet sammen med universet.

Jeg forsøger at fortælle min veninde om den vilde oplevelse over en kande cool mint te på en tesalon på Vesterbro. Min veninde kigger på mig med et fjernt blik og rækker ud efter en ginger kiks.

– Fik hun dig så til at komme eller hvad?’ spørger hun utålmodigt, mens hun tager en bid. ‘Jeg har hørt, de er skide gode til at få en til at sprøjte, de der massører’, griner hun.

Skærmbillede 2017-12-15 kl. 02.01.55

Jeg kan godt mærke, at hun synes, det hele er lidt langt ude. At jeg er langt ude. Men hun gør sig umage – på sin egen måde – med at lytte.

Dels fordi hun jo er høflig. Men mere fordi min veninde for tiden er i en afsøgende fase, som det hedder. I praksis betyder det, at hun knalder så mange mænd som muligt på kortest mulig tid, og at hun nu overvejer at få tantra-massage.

Yoni-mapping var ikke lige på hendes liste, men hun vil selvfølgelig ikke gå glip af ugens historie i tilfælde af, at der var en god orgasme at hente i det.

Energi

Jeg forklarer, at det ikke handlede om at komme. Men om at forbinde sig til sit køn og få genetableret (eller forstærket) energiflow og forbindelsen mellem kønnet og hjertet.

At følelsen af at blive forbundet til sit køn, giver styrke og kærlighed til sig selv på en helt ny måde, som forplanter sig direkte til alle de andre relationer i ens liv.

– Hm, okay. Men altså – det er vel en form for sex eller hvad?

– Jo, jo… Eller nej…  Altså: Det er ikke sex – sex, men selvfølgelig er der sexuel energi i kroppen.

Måske bare ikke lige den slags, hun tænker er det eneste lykkebringende i verden, tænker jeg for mig selv.

Jeg forsøger i stedet at være selvironisk og gøre lidt grin med, at Diana, massøren, på et tidspunkt havde spurgt ind til min yonis visdom: ‘Hvad vil din yoni sige til dig nu, Lucy?’ havde hun spurgt, mens hendes ene hånd hvilede fast på mit kønsben og den anden hånds langfinger og pegefinger berørte mit g-punkt.

Set udefra er det selvfølgelig sjovt. Måske endda lidt småpatetisk. Men det virkede. Min yoni havde sgu en del at sige.

Livmoder

Diana havde forklaret, at kvinders livmodermund er forbundet til deres hjerte. Derfor var det vigtigt at sørge for at få kærtegnet sin livmodermund blidt og med cirkulerende bevægelser frem for konsekvent at lade et lem eller en dildo støde hårdt op mod den. Det kunne nemlig ødelægge forbindelsen mellem køn og hjerte.

Skærmbillede 2017-12-15 kl. 02.04.45

 

– Vi skal træne vores partnere i at bruge pikken eller dildoen som et rigtigt massageapparat. Ikke som stødpæl, prøver jeg kækt at forklare min veninde.

Diana havde meget metodisk strøget mit køn millimeter for millimeter først uden for åbningen: Ene side af ydre kønslæbe, anden side af ydre kønslæbe – mellemrummet mellem de ydre og indre kønslæber er en skjult erogen zone, som de færreste kender.

‘Kan du mærke det nu?’

Det kunne jeg i den grad. Så ene side af indre kønslæbe, anden side af indre kønslæbe osv. osv.  og dernæst afsøgte hun min yoni punkt for punkt.

‘Der var et godt flow,’ sagde hun. Og ja, det skal jeg lige love for, at jeg også følte.

Efter halvanden times 100 procents fokus på blid, nysgerrig berøring af enhver millimeter af mit køn på både yder og inderside, så kærtegnede hun min livmodermund.

Det var så der, at hele min krop og væsen føltes som et skvulpende hav af kærlighed og lykkefølelse. Måske på en måde, jeg aldrig har oplevet før.

Jeg skulle komme op i fyrrerne og afsøge alle tænkelige og utænkelige hjørner af min seksualitet, før jeg skulle opleve denne form for kærlighed.

En kærlighed, der ikke havde noget som helst med ‘den anden,’ dvs. i dette tilfælde behandleren, at gøre. Men en kærlighed, som blev åbnet inde i min krop. Og som kunne opstå på baggrund af en blanding af ekspertise og NUL forventning om, at jeg skulle yde eller præstere eller levere orgasmer.

Tinder

Min veninde havde lagt kiksen ved på underkoppen og sad nu og stirrede tomt ned i sin cool mint te. Hun var stille.

‘ Fuck, hvor ville det være vildt, hvis bare én af de mange mænd fra tinder, der anser sig selv for at være sex-guruer, love making ekvilibrister og super-sex-konger havde lært at skabe dén følelse i mig,’  sagde hun stille.

I mit stille sind kunne jeg ikke lade være med at tænke på, hvor anderledes alt ville være, hvis det var yoni mapping og ikke deep throating, som vores børn & unge lærte om på nettet.

Nogle dage efter mødte jeg min veninde på gaden. Hun var tydeligvis tilbage i højt tempo og videre i sin søgen på den perfekte orgasme på tinder.

Jeg havde til gengæld lyst til at stoppe alle mænd på min vej og anbefale dem at gå på kursus hos Diana. Og kvinder. Singler. Par. Butiksassister. Ledere. Hvorfor mænd? Fordi der er meget at lære om respekt, grænser og helt konkret evne til at give en kvinde følelsen af at være elsket.

Hvis du vil give en gave til dig selv, din partner, eller en anden, så anbefaler jeg en session med yoni mapping varmt. Alternativt kan du også lære det og andre metoder til at sende din partner i kærlighedshimmelen hos Mayanoa, der underviser par. Hende kan du læse om her.


Kunne du tænke dig at få sparring på dit erotiske og intime liv nu? Eller give sådan en smuk gave til en, du holder af?

Få et gavekort eller book tid til “Seksuelle samtaler med Lucy” ved at sende mig en mail på lucyvittrup@me.com

giphy

Reklamer

Del dine smukke tanker her - og tak fordi du gør det!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s