erogi, erotisk energi, erotisk kraft, Intimitet, Kærlighed, nærvær, relationer, sanselighed, Seksualitet, teknologisk seksualitet

Lucy fandt prinsen på den hvide Tinder-hest: Sådan gør du selv

Er du klar til at finde kærligheden – og slippe de traditionelle tanke om, hvordan man skal møde en partner? Dating-apps kan føre meget godt med sig, mener Lucy Vittrup.

Lucy Vittrup fandt kærligheden på Tinder – og det kan du også, hvis du er åben overfor det.

Hvad skal jeg gøre for at få en kæreste? Det spørgsmål får jeg tit. Svaret har jeg ikke, men dette forår lavede jeg et eksperiment for at se, om man kan finde kærligheden blot ved at lade statistikken råde.

Resultatet var overraskende. I dag vil jeg fejre håbet og troen på kærligheden – også når den finder vej gennem noget så uromantisk som en dating-app eller et dating-site.

Kys eller knald. Kæreste, bolleven eller sidespring. Normal missionærsex med et tvist eller kink. Akut behovstilfredsstillelse eller eventyr. Listen er uendelig for, hvad du kan søge på det virtuelle datingmarked.

– I virkeligheden søger vi jo bare alle en, der vil elske os, og en, vi kan elske, siger min veninde en dag, hvor vi taler om åbne forhold, teknologi, sex og kærlighed.

Robot-kærlighed

I dag kan sex i alle varianter både søges og findes på apps og nettet, og om ikke længe kan vi klare den del af behovspyramiden med køb af en sexrobot. Så behøver vi ikke engang at kaste os ud i det grimme afvisningsland ude i singlejunglen.

Men kærlighed. Kan den også findes på en dating-app? Min veninde er mistroisk.

I Japan er det blevet almindeligt at springe kærlighedsforhold over og få behovet for kærestekontakt dækket af en kæresteapp, hvor du kan tale med en ’kvindelig’ robot, som har kunstig intelligens. Det er selvfølgelig også en vej at gå.

Men jeg tror nu stadig på min venindes udsagn. Ikke helt så enkelt formuleret. Fælles drømme og værdier skal der også til. Men i princippet er jeg enig: I bund og grund er vi kodet til at knytte os til partnere gennem intimitet, sex og kærlighed.

Netværk giver bonus

Det kræver bare en indsats. Følelsesmæssig parathed er en forudsætning. Men derudover skal du også gøre dig selv synlig. Og det har aldrig været mere muligt end i dag.

Da en af mine klienter bliver fyret fra en høj stilling, beslutter han sig for at sætte to netværksmøder op hver dag.

– Det er jo et spørgsmål om statistik, før jeg får tilbudt et nyt relevant job, er hans påstand.

Og ja, efter kun 30 dage får han sit nye drømmejob tilbudt. Ene og alene gennem at holde to møder med mennesker fra sit netværk og netværkets netværk.

Selv om der er noget uromantisk over det, så bliver jeg nysgerrig på, om man kan overføre samme princip til kærligheden.

350 Tinder-matches

Inspireret af min fyrede kunde vælger jeg at lave et forsøg med dating appen Tinder.

Eksperimentet går ud på at like alle – uanset udseende – i syv dage. Efter tre dage er der 350 matches.

Jeg piller fem ud. De første fire rammer mig hverken i hjertet eller underlivet. Men den sidste af de fem forfører mig massivt på alle fronter.

Daten bliver starten på en stormfuld forelskelse af den slags, der rydder bordet og føles, som om hele livet netop har ledt op til dette møde. Sådan er det stadig nu, fire måneder senere.

Det er uromantisk. Det er uspirituelt. Men med sådan en erfaring rigere vil jeg alligevel slå et slag for, at statistisk sandsynlighed også har sin ret i kærlighedslotteriet. Jeg siger ikke, at det er opskriften. Men det er forsøget værd.

Like dem alle – uanset udseende

Uanset om du er skilt, gift, i åbnet forhold, single osv. Om du er ung eller gammel. Rask eller syg. Du fortjener at blive elsket og at elske.

Derfor opfordrer jeg dig, der har længsel efter en dyb kærlighedsrelation til at smide den app-kritiske brille ad h…… til.

Prøv at like alle på Tinder i tre eller ti dage. Eller på en anden app eller dating-site. Se, hvad der sker. Lav en masse aftaler, hvor du går tur. Eller taler i telefon.

Drop at kigge for meget på billeder, og gå i stedet efter ordene, der bliver skrevet – og følg din mavefornemmelse.

Denne sommerdag vil jeg skåle for kærligheden – og den statistiske sandsynlighed for, at der også er masser af den til dig.

Reklamer

Del dine smukke tanker her - og tak fordi du gør det!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s