erogi, erotisk energi, erotisk kraft, Intimitet, Kærlighed, naturen, nærvær, Personlige indsigter, relationer, sanselighed, Seksualitet

Derfor skal du dyrke sex i det fri

Find et afsides sted og giv jer hen til hinanden i naturen, opfordrer Lucy Vittrup.

Af med tøjet og ud i naturen, opfordrer Lucy Vittrup

Sommertid er sansetid. Sansetid er sextid. Og ligesom en svømmetur i havet uden badetøj kan give en følelse af at gå i ét med naturen, så kan sex i det fri uden at være dækket til eller lukket inde bag lukkede døre også give det.

Der er mange måder at komme igennem sommeren på. For nogle er det årets store afslapningstid. For andre er sommerferie lig med tid til at gå i overdrevet aktivitetsgear med endeløs motion eller gennemgribende oprydning.

Men sommertid er for mange også vand, varme og bar hud. Hvad inviterer mere til lyst, bare bryster og løssluppenhed end lige præcis det. Nu kan du uden større besvær hoppe i sanseparadis og smaske bær fra buske. Lade vandet omslutte din nøgne krop. Mærke sød duft fra blomsterne kilde i dine næsebor. Måske er der en smuk nøgen krop, der ligger og dovner den i solen, som du kan se lidt på.

Måske er du ikke lige typen, der smider badebukserne og glad lader klokkeværket dingle frit, mens du løber grinende ud i bølgen blå. Måske er du en af dem, der mener, at tøj er noget, fanden har skabt, og bare skal af så hurtigt, som det nu kan lade sig gøre både hjemme og ude…

Uanset om du er på den ene eller anden vogn, så er det ikke lig med, at du føler dig sanselig og slet ikke fuld af sexlyst, bare fordi du smider tøjet.

Men jeg vil gerne invitere dig til at bruge denne sommer til at have sex i det fri. Bare én gang. Med eller uden partner. Med en du har tit har sex med, eller enn du aldrig har haft sex med.

Sex på stranden – i vandet eller på sandet – kan anbefales, lyder det fra Ekstra Bladets klummeskribent.

Sex på stranden

I denne weekend fik min kæreste lokket mig til at smide tøjet i en afsides del af stranden. Ærlig talt, så er jeg ikke er nogen stor naturist. Så det krævede lidt overvindelse. Men efter kort tid så var situationen genkendelig. Hans nøgne krop ved siden af min nøgne krop.

Faktisk var den situation så genkendelig, at hans nøgne krop pludselig lå meget tæt på min nøgne krop. Efter en kort stund ja, så var hans nøgne krop også inde i min nøgne krop.

Vi følte, at vi blev ét med himmel, hav og jord. Og med hinanden. De efterfølgende timer smeltede vi sammen uden så meget som et håndklæde over os til lyden af bølgeskvulp, fuglekvidder, dybe åndedræt. Og børn.

Uanset hvor meget kærlighed, der er i sex’en, kan det være grænseoverskridende at se to mennesker i hed elskov – eller endnu sværere, hvis det er kinky analsex eller lækker solosex – når man ikke selv har valgt det. Det siger sig selv, at hvis du skal have sex i det fri, så er det en god ide at finde et sted, som ikke ligger lige op til hovedstien i parken eller på den del af stranden nede ved vandkanten, hvor der er flest mennesker.

sex i det fri (1)

Lad naturen være erotisk ramme

Men skulle onkel Ole eller lille Mathilde alligevel få et glimt af dig i dit hedeste øjeblik, så er det næppe din elskov, der traumatiserer dem.

I gamle dage før der var penge til, at hvert barn fik sit eget værelse, var der slet ikke nogen dør at lukke, når lysten meldte sig. Der var sex del af livet. Også når lille Mathilde var lige ved siden af.

Brug naturen som din elskovsrede, råder Lucy.

Du kan selvfølgelig bruge din ferie på at være praktisk og rydde ud i redskabsskuret. Igen. Men jeg vil nu opfordre dig til at lade naturen være din ramme for erotisk nydelse denne sommer.

Tag i en park, luk øjnene, og duft til græs, træer og blomster. Find et afsides sted, og mærk din krop. Elsk med vandet fra havet eller skovsøen. Luk øjnene, og forestil dig, vandet omslutter hele din nøgne krop.

Hvis du er modig og gerne vil give dig selv oplevelsen af at smelte sammen med naturen og en evt. partner, mens du er i dit mest intime nydelsesfulde rum, så tag det dejlige strandknald. I lige præcis det outfit, Gud har skabt dig i.

Jeg tror godt, at jeg kan love dig, at du får en oplevelse, som vil give dig en hel del mere glæde end et ryddeligt redskabsskur.

Reklamer

Del dine smukke tanker her - og tak fordi du gør det!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s