erogi, erotisk energi, erotisk kraft, Intimitet, Kærlighed, nærvær, Personlige indsigter, relationer, sanselighed, Seksualitet

Brug sommeren på sex-eventyr – og forkæl din elskede i Ikea

Du behøver ikke at tage i swingerklub eller tvinge dig selv til en trekant med din bedste veninde, men sommer er lig eventyr, så det er bare at komme i gang, opfordrer Lucy Vittrup.

Nu er det ferietid – og ferietid inviterer til at gøre status. Tænke lidt over, hvordan det står til med de vigtige relationer.

For de fleste er kærligheds-, intimitets-, og sexlivet noget af det allervigtigste. Men hvordan er det lige, vi giver sol, varme og vand til netop den del af vores liv.

Her er et bud med en invitation til at se på balancen mellem tryghed og eventyr i dit liv. Også i dit sex- og kærlighedsliv.

En berømt coach siger om forførelse, at hvis du kan vise en kvinde, at ’jeg vil knalde dig og passe på dig resten af dit liv’, så har du hende i din hule hånd.

At ’knalde’ tolker jeg som at sige: Jeg vil dig. Jeg begærer, værdsætter og har lyst til dig. Præcis som du er. Det er passion, eventyr, vildskab.

At ’passe på’ tolker jeg som loyalitet, rummelighed og omsorg. Også når det kræver, at man strækker sig en ekstra mil, og måske skal mobilisere noget mod til at sige fra over for nogle andre.

Det er kærlighed og tryghed.

Påtrængende eller kedelig

I min verden hænger de to ting stærkt sammen. Jeg kan ikke lade mig ’passe på’ eller hengive mig til en mand, der ikke har seksuel lyst til mig. Omvendt mister jeg lynhurtigt lysten til en mand, der ikke har viljen eller evnen til at ’passe på’ mig.

Sagt på spade-sprog: En mand, der udelukkende udstråler ’jeg vil ind i dig hurtigst muligt’, virker påtrængende og ensporet.

En mand, der udelukkende kan hjælpe og røre mig omsorgsfuldt, som en voksen kærtegner et barn – og som altså ikke behandler mig som seksuelt væsen – kan i bedste fald blive kedsommelig og i værste fald være et turn-off.

Begge ekstremer vækker trangen til at fjerne mig hurtigst muligt.

Selvfølgelig kan den første nok blive en fræk elsker, hvis man lige skulle stå og mangle sådan en. Og måske kan den sidste blive en dejlig ven.

Men skal en mand virkelig tænde og fastholde min opmærksomhed og nysgerrighed, så skal der være bedre balance. Jeg vil mærke, at han er en person, der både kan tage mig på eventyr og samtidig give mig tryghed. Ikke enten eller.

Mit gæt er, at jeg ikke er alene om at have det sådan. Faktisk er vi nok en del af alle køn og seksuelle orienteringer, som har det sådan …

I det langvarige forhold kommer mange til at forfalde til at ’passe på’ i overdoser. De vilde knald fra forelskelsestiden, eventyret og de impulsive erotiske indfald bliver langsomt kvalt i tryghed og praktik.

Kedsommelighed kan føre til både utroskab og brud. Men værre er det måske, at det fører til, at mange føler, at de spilder deres liv.

Derfor har de fleste mere brug for at sætte ind på eventyr end på tryghed.

pexels-photo-94616-1

Tag på eventyr

Jeg vil gerne udfordre dig denne sommer til at vælge kontakt til eventyreren i dig. Også seksuelt. Uanset om du er single eller i et fast forhold.

Kendetegnende for eventyr er, at du ikke helt ved, hvad der kommer til at foregå. Eventyr kræver også, at der er noget på spil! Her hører det rutinemæssige syv-minutters knald med andre ord ikke hjemme.

Du behøver ikke at tage i swingerklub eller tvinge dig selv til en trekant med din bedste veninde. En tur i Ikea kan gøre det.

Vi ved alle, at et indkøb netop der kan være dræbende. Men prøv at blive væk fra din partner i nipseafdelingen og send ham eller hende en sms fra toilettet. Gør dig klar til at give en omgang hengiven oralsex. Så blev den Ikea-tur pludselig til et eventyr.

Hvis du mangler inspiration, så grib fat i et sexleksikon. Det er stadig den nemmeste måde at blive præsenteret for nye indfald, du ikke selv havde tænkt på.

Sommertid er ferietid. Jeg inviterer dig til at udfordre dig selv bare lidt mere, end du plejer. Gør denne sommertid til erotisk eventyrtid.

Sex, sex og atter sex

 

 

Reklamer

Del dine smukke tanker her - og tak fordi du gør det!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s