erogi, erotisk kraft, Intimitet, naturen, nærvær, relationer, sanselighed, Seksualitet

Sådan får den bedste festivalsex

Festivalsex er brandertsex. Det er lugtende sex. Nogle gange er det beskidt sex på den ikke særlig lækre måde.

Men festivalsex er også kærlighed, tolerance og frisind. Vi kysser med dem, vi ellers ikke ville kysse. Vi elsker under åben himmel. Vi tager det ikke så tungt med lugte, kropsvæsker eller dårlig ånde.

For festivaltid er jeg-er-ligeglad-og-fri tid. Det kan også komme sex til gode. Du kan selvfølgelig fyre den af med sanseløs sex, hvor du dårligt er klar over, at du overhovedet er i gang med at knalde. Men du kan også nyde den magi, som festivalmødet kan give.

Lidenskabelig festivaloplevelse

Sidste år blev jeg f.eks. festivalforelsket på Roskilde. Flirten kørte frit på sms med hjerte-kysse-munde, og før jeg vidste af det, så stod jeg op af en væg med kjolen oppe om hofterne og hans hånd på mine balder. Ingen smålige hensyn til, om nogen så på.

Vi kyssede lidenskabeligt, og jeg fik åbnet hans bukser. Der stod vi så og fortabte os i hinandens underliv. Kiggede dybt i hinandens øjne og glemte alt om tid og sted, mens smilende – og slingrende – gæster vandrede uforstyrrede forbi.

Mere blev det ikke til denne hede sommeraften. Men resten af festivalen følte jeg mig ramt af eros. Høj på kærlighed og frisind.

Festivaltid er utroskabstid

Det er netop følelsen af, at alt er ok, der gør festivalsex så fortryllende. Ingen løftede pegefingre. Ingen hysteri omkring hvem, hvad, hvor.

Festivaltid er også utroskabstid for dem, der kan være det. Altså dem, der lever i monogame parforhold.

På en sandwichbar i København kom jeg i snak med en ekspedient, som fortalte mig, at han gerne ville slå op med sin kæreste, men havde svært ved at melde det klart ud. Hans strategi var, at han ville sende hende på Roskilde, satse på, at hun var sammen med en anden, og så slå op med argumentet om, at hun var ham utro.

Det er måske ikke verdens bedste slå-op-plan. Men det er tankevækkende, at den kære ekspedient var så sikker på at kæresten ville være sammen med en anden på festivalen, så han kunne indkalkulere det i en slå-op-strategi. Om det lykkedes, ved jeg ikke.

Men jeg ved, at mange par føler sig udfordrede af, at deres kæreste tager på festival. De frygter, at de i den frie kærligheds navn vil begrave sig i den eller dem, der nu måtte være ved hånden på teltpladsen eller ølboden.

Giv slip og eksperimentér

Festivaler og julefrokoster har det til fælles, at de kan sætte det monogame parforhold på prøve. Sandheden er, at der er god grund til det. Der går en vandrehistorie om, at skilsmisser, som er anmodet på baggrund af utroskab til karnevalet i Rio, ikke bliver godtaget. Det princip kunne vi måske lære af i Danmark.

Sandsynligheden for, at du er påvirket af alkohol eller andet det meste af tiden, du er på festival, er rimelig stor. Jeg kan ikke anbefale nogen at gå gennem livet og kun have brandertsex. At være væk på sprut eller stoffer i det møde hver gang forhindrer dig i at modnes som menneske.

Men alkohol hjælper til gengæld også mange til at give slip, blive mere impulsive og droppe snerperi. Og det er gode ingredienser til en passioneret seksuel seance.

Måske er det netop på festival, du skal eksperimentere med den trekant, du så længe har drømt om.

Du kan også øve dig i at ligge nøgen i det stinkende varme telt og have kærtegnssex, det vil sige sex, hvor I kun kærtegner hinanden, men over hele kroppen. Er du til at blive kigget på, eller nyder du bare følelsen af sex i det fri, så giver festivaler dig verdens bedste vilkår.

 

Det langvarige, inderlige tungekys med veninden kan være svært at tage tilløb til på en almindelig hverdag, men nærmest føles som en naturlig forlængelse af en intens koncert, hvor I har stået og vugget sammen.

Festivaltid er ganske vist sommerland og musiktid. Men vi ved godt alle, at det også er fri sex- og kærlighed-tid. Og uanset om du er høj på frisind, alkohol eller andet, så husk at have den gyldne regel under armen: Behandl andre, som du selv ønsker at blive behandlet, så kommer du langt.

Hav en go’ fest!Young woman enjoying sunlight in canola field

Reklamer

Del dine smukke tanker her - og tak fordi du gør det!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s