erogi, erotisk energi, erotisk kraft, Intimitet, Kærlighed, nærvær, relationer, sanselighed, Seksualitet, Visdomsord

Derfor skal du dominere i sengen

Mange mennesker eksperimenterer med mørk og eksperimen- terende seksualitet – og flere og flere vil have mere af det. Og jo, der er gode grunde til at prøve dine grænser af

Binde, smække, give bind for øjnene. Klubber, hvor mennesker er spændt på kors eller sidder på gulvet bundet sammen af rå reb. Fetish-fester, hvor gæster tropper op i lak og læder, og partnere har hinanden med i halsbånd.

Den samlede betegnelse er BDSM: Bondage og Disciplin, Dominans og Submission (underkastelse), Sadisme og Masochisme. Det er mørk og eksperimenterende seksualitet for fuld udblæsning, og flere og flere vil have mere af det. Der er BDSM light med partnere, der binder hinanden med slips og blindfolder med strømper fra strømpeskuffen, og der er BDSM hardcore, hvor reb, der skærer i huden, og specielt designede piske er på banen.

Men det vigtigste redskab i lege med seksuel dominans sidder i din hjerne.

– Når først det fanger en, kan man ikke slippe det’, fortæller min ven mig om sin opdagelse af sig selv som dominant elsker.

– Man kommer ind til benet af den person, man er inderst inde. Du bliver tvunget til at se på dig selv og derfor tvunget til at flytte dig mentalt, fortæller han på en tur gennem byen, mens han klemmer til i min hånd.

Jeg prøver at forestille mig, hvordan denne bløde, følsomme mand er, når han trækker i sit dominerende ’jeg’ og tvinger en kvinde til at give ham et blowjob, mens hun ligger på knæ foran ham.

– Jeg føler mig levende gennem sex på en måde, jeg aldrig havde oplevet før, siger han med funklende øjne.

Han er ikke den første, jeg hører sige, at BDSM flytter grænser – ikke bare fysisk, men også mentalt.

– Intet er mere usexet end en mand, som vil være fræk og give smæk, og så ender med at give et lille forsigtigt dask, fortæller min veninde, da jeg henter hende en kold morgen.

Jeg forstår præcis, hvad hun taler om: Hvis du vil dominere, så gør det helhjertet. Hvis du vil give smæk, så slå til. Hvis du vil binde, så lav knuder, der ikke går op. Hvis du vil tage hårdt fat, så gør det med så meget sikkerhed, at din partner ikke er i tvivl om, at du bestemmer.

Det kræver mod. Du skal kunne sætte dig ud over frygten for at blive latterliggjort midt i det hele. Det kræver blottelse. Virkelig gode kommunikationsevner og evne til at skabe tryghed og tillid er fundamentalt.

Jeg spørger min veninde, hvad det giver hende at blive domineret.

– Jeg har så meget ansvar i min hverdag. Jeg skal konstant have styr på alt. Hjemmet, børnene, mine medarbejdere, mit arbejde. Det er så befriende at give slip på alt det. At blive frarøvet muligheden for at bestemme. Blive holdt fast i timer uden at kunne gøre noget. Hun kigger ned foran sig og ser tænksom ud.

– Men han skal kunne kysse mig kærligt til sidst. Især hvis han har været meget hård, siger hun og smiler selvsikkert til mig.

Jeg tænker, at det må kræve sin mand at kunne give netop hende følelsen af, at hun bare kan give slip.

– Mænd er så optagne af at please mig. Gøre mig tilfreds. Hvis jeg virkelig skal nyde sex, bliver jeg nødt til at være sammen med en, der tager meget styring. Hvis jeg føler, at jeg skal passe på en mand i sengen, så tørrer jeg altså ud. Man tænder jo ikke på at knalde sin søn, vel?

Jeg forestiller mig hende ligge bundet og blindfoldet til en seng med en, der gør med hende, hvad han vil. Der er noget ophidsende ved tanken. Denne magtfulde og selvstændige kvinde, tvunget til at overgive sig.

Vi taler længe om, hvordan det forandrede hendes liv at erkende sin submissive side. Hvor meget det betød for hende ikke altid at være ’in charge’.

Jeg er ikke i tvivl: Eksperimenterende sex er ekspresvejen ind til det ærligste sted i dig selv. Når du lærer dig selv at kende i dine seksuelle krinkelkroge, lærer du samtidig også mange andre sider af dig selv at kende.

Og selv om de færreste vil sige det højt over for vennerne, så fantaserer mange om at blive frataget muligheden for at tage beslutninger – under samtykke, naturligvis – bare det ene sted i deres liv.

32215

Reklamer

Del dine smukke tanker her - og tak fordi du gør det!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s