Bogen om Erogi

Erogi – Gør din seksualitet til din personlige styrke (Muusmann, 2014)

Skærmbillede 2015-10-20 kl. 12.15.53Køb bogen her.

Erogi er en smuk rejse ind i erotikkens og seksualitetens krinkelkroge.

Begrebet Erogi er en sammensmeltning af erotik og energi, og med den erfarne coach og   forfatter Lucy Vittrup lærer du at forløse din erotiske energi og blive et autentisk menneske.

Erogi er et potentiale, vi alle er født med, og vi får indsigt i, hvordan vores seksualitet kan blive en kraftfuld kilde til   personlig udvikling, større livsbalance og mere gennemslagskraft. Får vi først forløst denne livskraft, vil vi opleve, at vores liv udvikler sig med stormskridt.

Ledende forskere og tænkere på området kommer til orde i bogen, og med rødder i både den litterære overklasse i Colombia og i et tilknappet indremissionsk miljø i Nordjylland har Lucy Vittrup selv oplevet at kæmpe for friheden til at udvikle og frisætte sin egen varmblodede seksualitet for derigennem at opnå livsbalance.

I bogen får vi både historien om Lucy Vittrups mor, en colombiansk skønhed og rigmandsdatter. Og vi lærer mormoren Margarita Gamboa at kende. Som digter og fritænker skabte hun furore i starten af forrige århundrede med sine erotiske digte i Colombia.

Vi får også kendskab til Lucy Vittrups nu afdøde far, der var en succesfuld dansk forretningsmand inden for kaffebranchen. På trods af sine kropsforskrækkede nordjyske rødder lærte han sin datter om ‘commercial sexappeal’, som nøglen til at opnå forretningsmæssig succes.

Bogen har smukke illustrationer af den internationalt anerkendte britiske kunstfotograf François Dolmetsch, der bor i Latin Amerika.

 

 

Reklamer

Del dine smukke tanker her - og tak fordi du gør det!

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s