Seksuelle Samtaler med Lucy

9 ud af 10 anser deres seksualitet for at være meget vigtig i deres liv.

Men langt de færreste føler, at de kan dele deres inderste seksuelle liv med nogen med mindre at de har et psykisk eller fysiologisk problem, som skal løses.

Hvor meget prioriterer du dit erotiske liv i praksis? Er du sådan en, der er nysgerrig efter hvilke hjørner af dit erotiske liv, som stadig venter på at blive skabt og udforsket? Vil du undersøge hvilken livskraft seksualiteten har for dig?

Eller vil du, sagt på godt dansk, bare godt have bedre sex i 2017?

Så er seksuelle samtaler højest sandsynligt noget for dig.

Vi går tur eller mødes i min praksis og vender de temaer, som du ønsker at få sparring på eller kastet endnu mere lys på.

Måske vil du gerne ind eller befinder dig på en eksperimenterende sti, hvor du har brug for at vende dine oplevelser med BDSM, Tantra, Sprøjteorgasmer og udlevelse af fantasier. Måske har du en affære eller forsøger at navigere i monogami vs åbent forhold.

Måske er dit parforholds seksuelle liv bare blevet opslugt af logistik og børneputning – eller også keder dine endeløse one-night stands dig?

Eller også har du hverken lyst eller fantasi og har et seksuelt liv, der keder dig så meget, at du helst er fri.

I år udbyder jeg SEKSUELLE SAMTALER MED LUCY med den enkle dagsorden: At have en samtale om din seksuelle historie uden at vi skal “fixe noget”. Det er ikke terapi. Ikke coaching. Blot en nærværende samtale med kvalificeret sparring til dette  fundamentale område i dit liv.

Løsningen er tit at fortælle sin historie højt til en, der møder dig åbent, fordomsfrit og som selv har en erfaring, du kan spille bold med. Måske det også er noget for dig?

**

Dette siger dem, som der allerede har haft seksuelle samtaler med mig :

**

“Det gik pludselig op for mig under samtalen, at jeg har skammet mig over min seksualitet hele mit voksne liv, af den enkle grund, at  vi ikke talte om det hjemme! At tale med dig om det var nok til at hele del af den skam”

**

“Hvis jeg kunne give mig selv et råd som ung, så ville jeg sige: ‘Se at få knaldet af. Lær dig selv at kende, find ud af hvad dine dybe lyster er og, hvad de ikke er. Ellers vil du fortryde det resten af livet, hvis du pludselig sidder med kone og børn og en seksualitet, der ikke passer til den partner. Det vil jeg tage med mig fra vores samtale! – Og råde min børn til.”

**

“Denne samtale gav mig accept for at jeg er den, jeg er. Min seksualitet tæller langt mere, end hvad jeg egentlig var bevidst bevidst om”

**

Du kan også komme i gang i dag! 

 Email: lucyvittrup@me.com

og bestil tid til seksuelle samtaler med det samme.

Du vil elske det. Og jeg kan ikke vente med at møde dig.

**

“Seksuelle samtaler” koster kun 1250,- for 1,5 times samtale. 

Det med småt: Når du skriver til mig vurderer vi sammen, om “Seksuelle samtaler med Lucy” er det rette for dig, inden du booker din tid.

Reklamer