Seksuelle Samtaler med Lucy

Vil du undersøge hvilken livskraft seksualiteten har for dig – hvordan du kan træde ud af (selv-)destruktive forhold ved at omsætte din seksuelle energi til din stærkeste livskraft? Måske skal du prøve seksuelle samtaler. 

9 ud af 10 anser deres seksualitet for at være meget vigtig i deres liv.

Men langt de færreste føler, at de kan dele deres inderste seksuelle liv med nogen med mindre at de har et psykisk eller fysiologisk problem, som skal løses.

Hvor meget prioriterer du dit erotiske liv i praksis? Er du sådan en, der er nysgerrig efter hvilke hjørner af dit erotiske liv, som stadig venter på at blive skabt og udforsket?

Eller vil du bare godt have bedre sex i 2019?

Så er seksuelle samtaler højest sandsynligt noget for dig. Samtalerne er en kombination af sparring, rådgivning og coaching. Vi går tur, taler over skype/zoom eller mødes i min praksis og vender de temaer, som du ønsker at få sparring og fokus på nu.

Måske befinder dig på en eksperimenterende sti, hvor du har brug for at vende dine oplevelser med BDSM, Tantra, Sprøjteorgasmer og udlevelse af fantasier. Måske har du en affære eller forsøger at navigere i monogami vs åbent forhold.

Måske er dit parforholds seksuelle liv bare blevet opslugt af logistik og børneputning – eller også keder dine endeløse one-night stands dig?

Eller også har du hverken lyst eller fantasi og har et seksuelt liv, der keder dig så meget, at du helst er fri.

I år udbyder jeg SEKSUELLE SAMTALER MED LUCY med den enkle dagsorden: At have en samtale om din seksuelle historie uden at vi skal “fixe noget”. Måske arbejder vi også med at få forvandlet din seksualitet til en livskraft, som du kan bruge i alle områder af dit liv…

Du får de stærkeste værktøjer til udvikling og afklaring, som jeg har lært af de bedste i verden og udviklet gennem 20 års praksis og tusinder af samtaler. Du får også den samlede erfaring fra en 51-årig kvinde, der har gået hele vejen selv. 

Kontakt mig i dag på lv@lucyvittrup.dk for en gratis 15 minutters afklarende samtale, hvor vi sammen skaber det rigtige forløb for dig.

**

Dette siger dem, som der allerede har haft seksuelle samtaler med mig :

**

“Det gik pludselig op for mig under samtalen, at jeg har skammet mig over min seksualitet hele mit voksne liv, af den enkle grund, at  vi ikke talte om det hjemme! At tale med dig om det var nok til at hele del af den skam”

**

“Hvis jeg kunne give mig selv et råd som ung, så ville jeg sige: ‘Se at få knaldet af. Lær dig selv at kende, find ud af hvad dine dybe lyster er og, hvad de ikke er. Ellers vil du fortryde det resten af livet, hvis du pludselig sidder med kone og børn og en seksualitet, der ikke passer til den partner. Det vil jeg tage med mig fra vores samtale! – Og råde min børn til.”

**

“Denne samtale gav mig accept for at jeg er den, jeg er. Min seksualitet tæller langt mere, end hvad jeg egentlig var bevidst bevidst om”

**

Du kan også komme i gang i dag! 

 Email: lv@lucyvittrup.com

og bestil tid til seksuelle samtaler med det samme.

Du vil elske det. Og jeg kan ikke vente med at møde dig.

*

Det med småt: Når du skriver til mig vurderer v sammen, om “Seksuelle samtaler med Lucy” er det rette for dig, inden du booker din tid.

Reklamer