Åndelighed, erogi, erotisk kraft, Intimitet, Kærlighed, naturen, nærvær, sanselighed

Hvad er spirituel intimitet i praksis? En blog om at opleve mindre ensomhed og mere kærlighed

Livet i skoven byder på mange udfordringer i en kold vintertid.

Det er jo iskoldt!

Og min hytte kan være svær at varme op.

Men livet i skoven tilbyder noget, som langt overgår ubehaget ved kulde.

Her er Ro. Her er Stilhed.

Her er mere e n k e l h e d.

Her er flere træer, dyr, jord, hav og ustressede mennesker

end

reklamer, beton, busser og smertelige flygtige blikke fra mennesker, der har ondt i deres sjæl.

Skoven ved solnedgang i december.

Ensomhed synes som en umulighed at opleve, når jeg er alene i skoven og bevidst vælger at forbinde mig til dens uendelige kraft og stærke energi.

Vil du med?

Hvis man interesserer sig for at blive mere klar. For at få mere adgang til sin indre stemme, som indeholder al visdom og i verden:

Så bliver kulden her i skoven til en banalitet. Den manglende designerluksus kun endnu en gave. Og afstanden fra byen en velsignelse.

I mit arbejde med Intimitets-Intelligens indgår der teoretiske studier, interviews og observation af den erfaring, som de, jeg arbejder med har; alt perspektiveret til min egen praksis i mit levede liv.

Spirituel intimitet i praksis

Del af at blive bedre til aktivt at skabe intimitet i eget liv, dvs. skabe rum for nærvær og connection med andre – i alle sammenhænge og relationer – er at skabe spirituel intimitet.

I praksis indebærer det at invitere det åndelige, ikke-materielle, spirituelle ind i dit inderste rum, måske det, du identificerer som dit hjerte-rum.

Det åndelige kan være det, du forstår som Gud, Universet, Maria Magdalene energi – kald det hvad du vil – det kan også blot være naturens ukuelige kraft.

For at kunne mærke den nære(nde) forbindelse til den natur, som du selv helt konkret er del af, skal du fjerne støj for en stund. Fjerne støj fra det og dem, der stresser dit system.

Det kan du f.eks. gøre ved at gå en tur i skoven, rette din fulde opmærksomhed mod træernes energi , trække vejret bevidst og forestille dig, at du trækker deres energi i dit hjertes energicenter, som er i midten af dit bryst eller ind i dit inderste rum.

Det er et eksempel på spirituel intimitet i praksis.

Fortsæt indtil du ikke gider mere. Gentag, når du får lyst igen.

Prøv det.

Det vil gøre dig godt. ❤

Del dine smukke tanker her - og tak fordi du gør det!